29 feb 2008, 13:21

На най-добрата 

  Poesía » Otra
798 0 6
 
  
 

ДНЕС Е ТВОЯТ ПРАЗНИК, МАМО,

НО НИМА НА ПРАЗНИЦИТЕ САМО

ТРЯБВА ДА ТИ КАЗВАМ КОЛКО ТЕ ОБИЧАМ?!

В ЗАБЪРЗАНОТО ЕЖЕДНЕВИЕ ЧЕСТИЧКО ЗАБРАВЯМ

ОБИЧТА И БЛАГОДАРНОСТТА СИ ДА ИЗРАЗЯВАМ...

ДНЕС ИСКАМ ДА ТИ БЛАГОДАРЯ

ЗА ОБИЧТА, С КОЯТО СИ МЕ ДАРИЛА;

ЗА ТОВА, ЧЕ С МЕН СИ ПЛАКАЛА;

ЗА ТОВА, ЧЕ РАДОСТИТЕ С МЕНЕ СИ СПОДЕЛЯЛА.

БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА СИЛАТА, КОЯТО СИ МИ ДАВАЛА.

ПРОСТИ МИ,

АКО НЕВОЛНО СЪМ ТЕ НАРАНЯВАЛА;

ПРОСТИ МИ,

ЗА ГРЕШКИТЕ, КОИТО СЪМ ПРАВИЛА.

ГОРДА СЪМ, ЧЕ СЪМ ТИ ДЪЩЕРЯ

(НАДЯВАМ СЕ, ДОСТОЙНА).

ЗА МЕН ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕШ НАЙ-ДОБРА

ЖЕНА, МАЙКА И ПРИЯТЕЛКА!

 

 

п.с. Думите ми не стигат, за да покажа обичта и благодарността си към моята майка...

© Ивка Игривка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??