1 jul 2009, 11:00

На прощаване с ангелче 

  Poesía » Otra
676 0 0

Мое малко ангелче,

на което почерних крилата,

като се обърнах към дявола

и му почесех рогата,

 

ти прости ми!

И хвъркай към друг – със сърце.

Аз оставам при него

на едно питие.

 

На две-три сладки раздумки,

на една хвърлена карта

(за да няма одумки

ще затворя вратата).

 

Ще кръстосам краката си

под погледа му кривоглед и чаровен.

Ще заложа душата си!

Дали да я приеме е способен?

 

© Милена Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??