На една специална за мен Рибка, с Любов и най-добри пожелания!
И на всички останали обитатели на подводния, загадъчен свят:)
Бъдете живи и здрави!
Нептун ви покровителства с добро.
Сияят перлите от ваште пръски.
Приплъзвате се в синкаво гнездо,
изпъстряте води с завидна мъдрост.
Коралите ви мамят с красота,
обгърнати в безбрежно тайнство.
Дълбоко в пазвите на Вечността
горите в обич до безкрайност.
В очи дълбоки тънете свенливо,
със скрит боязън гледате назад,
и звуци - твърде пестеливо,
омайно пръскате в нощта.
Понякога сте огнени Акули,
а друг път - доверчив Шаран,
не любите вий злите хули,
светът пред вас е жив екран.
В загадъчност се къпете, в омая,
за глътка въздух вдигате глава,
унесено вий плувате в безкрая...
обичаме ви, знаете това!
© Криси Todos los derechos reservados
а друг път - доверчив Шаран..."
Да!