25 dic 2014, 16:14

На Рождество 

  Poesía
413 0 0

На Рождество


Гирлянди, блясък, светлини

омайват ни в нощта вълшебна...

Спокойствие и топлина

на Коледа са ни потребни.

 

Да спрем за малко в този час

да мислим за пари и грешки

и да повярваме, че с нас

е щастието ни човешко.

 

Да се помолим за Добро,

ведно със другите народи.

Честито свято Рождество!

Надежда светла да ни води!

© Йорданка Цонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??