27 sept 2007, 19:56

На Синеочко 

  Poesía
1513 0 9
Не се кори, че ме направи
мъничко щастлива!
Не се вини, че ти Любов
ми даде... и ме направи по-красива!

Аз стоплих те за миг,
а ти пък ме успокои...
и... някак си по-готино е днес...
и Слънцето пече за нас...
и ни се смее... Погледни!;)

Красиви са цветята!
Светът е хубав!
Прекрасно е, когато си щастлив...
Не се кори, не се вини...
а просто наслаждавай се
на хубавите ни моменти...!

© Крис Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??