18 mar 2008, 20:36

На сутринта! 

  Poesía » De amor
556 0 2
Как искам да поседна,
да почувствам полъха на заранта!
Как искам да почина
за малко, само да видя слънцето в утринта!

Как искам да прегърна
някого на сутринта!
След тежка нощ,
след страшни кошмари
искам да прегърна някого на сутринта.

Как искам да прошепна
на някого в нощта,
че го обичам
и да ме целуне на сутринта!

© Вили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??