На този свят, животът е съдбовен,
на този свят, съм тежък и съм лек,
на този свят, защото е вековен,
но аз не съм, защото съм човек.
На този свят, природата говори,
докосваща магически света,
вълшебството на земните простори,
е думата едничка - красота.
На този свят, обичам да пътувам,
да виждам всички прелестни места,
че да се радвам и да се любувам,
на всяко земно кътче на света.
На този свят дошъл съм да гостувам,
поканен съм от майка и баща,
и някой ден отново ще пътувам,
но само че обратно към дома.
© Иван Бодуров Todos los derechos reservados