31 jul 2017, 1:17

На високо да те гледам 

  Poesía » Otra
407 0 1

 

На високо гледам всеки ден
и ти си всеки ден пред мен,
не искам живота да е уреден
и всеки миг от нас да е изгорен.

Попадам в паяжината ти всеки ден,
там роб съм и на теб съм в плен,
от себе си съм силно изумен
като летяща твар в мед залепен.

© Димитър Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??