28 feb 2012, 16:21

Начало 

  Poesía » Otra
492 0 2

Започнах със всичко на ново.

Измислих си нови надежди.

Изпих своята чаша с отрова,

изхвърлих куп пазени вещи.

И мислех, че с жълтите листи,

изписани ситно с мастило,

отхвърлям и старите мисли

и черпя от себе си сила...

А май че забравих да питам

във нощи, влудяващо тихи,

щом с нови лъжи примирих се,

на себе си всъщност простих ли...

© Мариета Караджова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??