Живот, о, ти, измамен рай!
Какво предлагаш, освен нещастен край?
Надежда може би една?
Надежда сред жестоката съдба.
Тя мами ни и ни изпива пак докрай,
но пак се връщаме при нея, знай!
Готови сме душата си да продадем,
за да ни стопли тя в сивия ни ден.
Оо, да, готови сме ние на това,
но заслужава ли си да платим таз цена?
© Гала Ганева Todos los derechos reservados