6 oct 2013, 12:08

Надежда 

  Poesía » De amor
565 0 0

Слушам си мелодична песничка,
която докосва моето сърце и
тя постоянно ми напомня за теб,
за това колко много те обичам,
колко много искам да те гушна,
да те целуна, докосна и усмихна.

Но теб те няма,
няма те заради моята глупост,
която твърдо и упорито не исках да изкореня!
Сега ужасно много съжалявам за стореното
и искрено се надявам да имам шанса да се поправя,
да мога отново да те имам,
да те гушкам и целувам,
да мога истински да ти се порадвам,
да се порадвам отново на теб и
мелодичната песничка.

Обичам те с цялото си сърце и душа
и ти много добре знаеш това,
знаеш, че мога да съм добър човек,
такъв какъвто винаги си ме познавала и обичала 
и аз ти обещавам с това стихче,
че до края на дните си винаги ще бъда твои до гроб!
Винаги ще те обичам от сърце и душа
и никога повече няма да си позволя да те нараня отново ;(
Обичам те! Обичай ме и ти {}

© Пухчо Целувчо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??