10 ago 2017, 20:05

Надеждата 

  Poesía » Filosófica
457 0 0

Тя последна от добрините ни остава

и, колкото и злото да ни натъжава,

тя опора ни е във бедите

и чрез нея сбъдват се мечтите.

 

Когато всичко изгубено изглежда,

последен лъч е нашата надежда.

И след най-мрачната нощ идва ден

и надеждата прави ме засмен...

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??