1 jul 2023, 7:29  

Надпревара 

  Poesía » Otra
146 1 1

Надпревара

 

Денят е нещо повече от ден,

повече от цифра в календара.

Денят започва сутрин с мен

и всеки следващ с надпревара.

 

Със себе си се състезавам аз,

да спечеля ми е фикс идея. 

В главата ми звучи: „Дай газ!“

трябва, както искам да живея.

 

Боря се срещу душата вечна

и всички съмнения, които са в нея.

Понякога я чувствам толкоз далечна

и дните си виждам как ги пилея.

 

Но после отново се връщат силите

и разбирам, че всичко има значение.

Усещам победата някъде в жилите

и ще настъпи денят на спасение.

 

 

гр. Ракитово

30.06.2023 г.

22:00 ч.

 

 

 

© Айлин Мустафа Еврен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • В творбите ти има много силен поетичен заряд! Поздравления!
Propuestas
: ??:??