27 feb 2008, 21:47

Най-добра приятелка 

  Poesía
816 0 3
Хей, ти, момиче,
искам да знаеш, че много ми липсваш!
В твоите очи видях съкрушение,
което със сълзи описваш.

Защо? Не плачи, усмихни се!
Сети се за дните, когато бяхме заедно,
за това, че ще се върна припомни си,
не заличавай нито спомен!

Сърцето ме боли, къса се,
когато те видях с приятелка, по-добра от мен...
Тази връзка здрава прекъсна ли се,
питам се аз всеки ден...

Питаш се къде съм аз...
Питам се къде си ти...
Не мога да забравя аз този час,
когато за последно видях очите ти!

На Асето и Дарето

Бети

© Бети Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Искрено е,но трябва да работиш.Вкарай рима и образност твърде...голо ми идва.

    Сърцето ме боли, къса се,
    когато те видях с приятелка, по-добра от мен..

    Идеята е добра,чувството силно.
  • Стана мноо зле, но както и да е
  • Мммм...колко тъжно!!!!
Propuestas
: ??:??