21 mar 2009, 12:58

Най-красивата 

  Poesía » De amor
612 0 0

Като единствена звезда

ти падна от небето,

за миг усетих само

как заби ми лудо сърцето!

Мечта голяма беше ти,

за мен съблазън в миналите дни,

единствена и неповторима,

прекрасна моя и незаменима!

Огря ти мойте мрачни дни

изпълнени с безброй мечти,

да бъда аз сега

с най-красивата жена!

Живея в реалност красива

и съм най-щастливият на тази земя,
ти, моя любима,
дошла с лодката на любовта!

Искам в очите ти да се оглеждам,

че те са най-красиви на света,

да се любувам на усмивката

на най-страхотната жена!

Обичам те, прекрасна моя,

ти за мен си всичко на света,
завинаги ще си останем двама,

ти с мен, а аз с най-красивата жена!

© Диана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??