6 nov 2009, 12:01

Най-скъпият подарък! 

  Poesía » De amor
696 0 7

Най-скъпия подарък ми дари!


С усмивка четката ти сътвори


картина приказно красива,


да бъде с мен и да ме милва


с влюбения поглед на художник.


Душата си нанесъл си в цветята,


тез краски топли да ме сгряват,


в студа, когато теб те няма!


Сърцето  вложил си игриво,


за да изглеждат като живи.


Щастлива съм на сутринта,


да разговарям с тез  усмихнати цветя,


и оживяват спомени красиви,


със мен си винаги, любими!


Най-скъпия подарък ми дари!

© МИСИЯ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??