24 jun 2010, 13:04

Най-сладко боли... 

  Poesía
958 0 2

Боли ме, когато от сън се събудя

и тебе те няма... боли!

Боли ме, когато гласа ти искам да чуя,

а него го няма... моята болка си ти!

 

Боли ме, когато в мечтите ми си до мен

и сънувам нощем най-щастливия ден!

Слънцето изгрява, а теб те няма и боли,

защото моята болка си ти!

 

Боли ме, боли ме, боли!

Моята...

твоята...

Нашата

болка най-сладко боли!

© Милена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??