3 ene 2016, 4:32  

Най-тежката раздяла... 

  Poesía » De amor
413 0 0

Прегърнах те, целунах те и... сърцето ми се скъса...
Спрях да дишам, да живея...
Животът ми в миг загуби смисъла си,
и все без теб е така - без смисъл, любов!
Ти си този, който ми вдъхна вяра и живот,
този, който ме накара да повярвам, че на този свят все пак има любов!
Ти си този, който ме кара да се смея,
да танцувам, да лудувам и да пея...
Ти! Нищичко не искам, освен
мъничко любов, малко нежност и онзи 
нежен влюбен поглед...
Не съм алчна и на малкото се радвам,
взимам само това, което и давам.
А, по дяволите, имам толкова да давам,
толкова много любов,
толкова много нежност,
усмивки и надежди...
Нищо друго не желая освен теб, любими!
Ти си моето мъничко голямо чудо! И това,
което искам, е просто да ме обичаш!
Обичай ме, обичай ме, обичай ме!
И аз ще те обичам винаги!
Твоя съм... бъди мой!

© Нат Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??