5 ene 2010, 17:44

Най-трудно е! 

  Poesía » De amor
1070 0 4

Най-трудно е, когато си на кръстопът,

когато падат във сърцето ти завеси,

най-трудно е да кажеш "Сбогом" за последен път,

когато и последната надежда още свети!

 

Най-трудно е да си отидеш гол и бос,

защото любовта безумно те ограбва!

И трудно е да я убиеш с ненаострен нож,

защото във душата си забиваш сякаш брадва!

 

Най-трудно е да те оставя "недовършен",

когато повод даже нямам да започна,

и трудно е, за Бога, трудно е да дишам,

защото, дишайки, отнемаш кислорода!

 

Най-трудно е да скрия думи неизречени,

когато си отиваш преди всичко!

И трудно е да вярвам в истини обречени,

защото, тръгвайки, ме нараняваш лично!

 

Най-трудно е да те приема, щом се връщаш,

защото, знам, боли, когато теб те няма.

И трудно е наново да прегръщаш,

когато зная, че лъжата е бездънна яма.

 

Най-трудно е да пуснеш свойто вдъхновение

и днес да продължиш напред без страх.

И трудно е да махнеш всякакво съмнение,

че трудностите са животът и, губейки ги, той е крах!!!

© Пауаа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??