10 dic 2015, 18:01

Наколко думи отново 

  Poesía » Otra
324 0 1

Няколко думи отново

Почувствах аз, че  не така живея!
Душата ми в окоп се окопа!
Бях спрял,  и свойте знамена  да вея!..
За тези дни, сега ме заболя!

Потърсих други истини в живота.
Изгубих в скитането свойта цел.
Разбрах, че съм зажиглен във хомота!
Но пак по правилния път поех!

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??