29 ago 2009, 1:03

Намерих те 

  Poesía » De amor
625 0 2

Намерих те, когато не очаквах,
че ще срещна любовта.
Ти ме дари с нежна светлина,
погледна ме и ме хвана за ръка.
Превърнах се във волна птица,
с душата си разлиствах цвят след цвят.
В сърцето ми имаше влюбена искрица,
за мен ти беше целият свят.
Обичам те безумно до полуда,
влюбих се в теб още откакто те видях.
Осъзнах, че вече не съм момиче в заблуда
и те докосвах с крила на пеперуда.

© Катерина Радева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??