29 ene 2013, 15:44

Напълно влюбен 

  Poesía » De amor
417 0 0

Влюбих се в очите ти -

те са истинско море.

Влюбих се в косите ти,

дето вятърът оре.

 

Влюбих се в лицето ти -

в него слънцето гори.

Влюбих се в сърцето ти,

кръв където в него ври.

 

Влюбих се в снагата ти...

Тя - звънтяща тетивà.

В нея са благата ти -

най-интимни сетива.

 

Влюбих се в душата ти -

там поисках да съм сам.

Влюбен във нещата ти -

цял съм в тебе и го знам!

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??