14 feb 2009, 11:27

Нар 

  Poesía
875 0 6

                    НАР

 

 

Напукана грее кората на нара.

Блести. От рубини огряна.

Като кървави късове грее във жар,

сякаш слънцето нося във длани.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??