12 mar 2010, 20:53

Нарцис 

  Poesía » De amor
1288 0 1

Нарцис-Цвете. Прекрасно, слънчево, ярко,
с тънко стъбло, но жилава същност,
с нараняващи остри листенца,
загадка-душа и пленяваща външност.

 

Странно вълнуващо, но и твърде естествено,
заинтригуващо, малко посредствено,
без аромат, но твърде изтънчено,
нежно и силно, мило, измъчващо...

 

Не може вечно да се криеш ти от мен,
все пак си само нарцис - цвете;
аз знам - ще дойде този ден,
във който аз ще те откъсна за букетче.

 

© Счетоводител Храбър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??