10 oct 2023, 22:21  

Нашата история 

  Poesía » De amor
202 0 0

       Нашата история

                               На А. 

 

История една ще ти разкажа 

Позната ти е, сигурен съм, сега ще ти покажа

История за истинска любов и страст

В която главните герои сме ти и аз 

 

Започва всичко в тази сказка моя

С един случаен поглед и с една милувка твоя

Порасна бързо тази наша мъничка закачка 

И миг бе нужен само, за да решим на любовта игривата задачка. 

 

Не беше никак трудно или невъзможно

Да кажем си "обичам те навеки и безбожно" 

Всичко случи се така естествено и ни увлече, 

Че даже ние не разбрахме от кога един без друг не можем вече

 

Бушуваха над нас ужасни урагани

И армии идваха към нас отвред събрани 

Но ние тихо, сгушени един във друг

Стояхме здраво хванати, на бурите на пук

 

Смеехме се заедно на тези опити природни

Да ни покажат други пътища съдбовни

Защото докоснати от любовта 

Откривахме отново всички тайни на света

 

Очакваш сигурно да ти разкажа края

На тази приказка, която трябва да завърши в рая

Но няма да е скоро мила моя, честно! 

Защото чудесата имат си начало, но продължават вечно. 

 

04.06.2023



 

© Владимир Велев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??