Ти си свята, ти си храм,
ти топлиш ни душата,
по-прекрасна аз не знам,
с теб ще бъде светлината!
Родният език е песен -
езикът на мама и тате,
той е хубав и чудесен,
в Космоса даже е пратен!
Помнете своята родина -
слънце, пролет и цветя,
не един войник загина
да я има и днес в света!
© Георги Todos los derechos reservados