21 ene 2014, 7:55  

Наяве 

  Poesía » De amor
660 0 5

Шшшт, мълчи. Остави ме, недей да ме будиш.
Хвърчила са очите ми и по твоите сънища тичат.
Като филм  с вход свободен за влюбени,
и сюжет твърде дързък - почти неприличен.

В него сбъдваме всичките свои потайни желания
и нали сме във главните роли, сме смело различни.
В него няма гръмовни идеи и мъдри послания -
в него просто обичаш. И искаш да бъдеш обичан.

Съвършена е другата аз във съня ти - виж само!
И така си обсебен от нея, че даже ревнувам.
Шшшт, мълчи и недей да ме будиш, защото е рано.
Остави ме до края да те изсънувам.

© Христина Мачикян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??