11 abr 2009, 12:00

Назаем 

  Poesía
404 0 4

 

       НАЗАЕМ

 

Животът назаем ми е даден.

Ще си го върна някой ден.

Времето - часовник гладен -

изяжда теб. Оставя мен.

 

На този свят така ми се живее.

С очи подбутвам стрелки уморени.

Безвремието като бездна зее.

 

Очаква да пресъхнат мойте вени.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??