5 jul 2016, 20:10

Наздраве за старите тениски 

  Poesía
1019 2 2

Така е обичах те

И лисваш ми навсякъде

И по врата и дланите

 

Но припомням на себе си

Че минало вече си

Не звъня на изтрити телефони

 

И всеки ден ще е същото

Обаче преживявам го

И ще го надживея навярно

 

Страхът ти ще трие

Всеки ден по по нещо от мен

До последния ден

 

И тогава ще се влюбя отново

В друга, прекрасна и гола

Обичана и обичаща

 

И тогава ще си от спомените

Които стоят като стара тениска

Хубава но не става за носене.

 

© ДИВИЯТ КОН Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??