27 dic 2009, 0:59

Не 

  Poesía » De amor
590 1 4

Живея за теб, но живея без теб.

Мечтая за теб, мечтая с теб.

Обичам с теб, обичам и теб.

Красиво е, да. Усмихни се за мен.

 

Не търся късмет, намирам си теб.

Харесва ми с теб, харесвам и теб.

Желая и теб, желая те с мен.

А ти не искаш ли да си до мен?

 

Заставам до теб, заставам пред теб.

Целувам се с теб, държа се добре.

Говоря с теб, говоря за теб.

Ще можеш ли да оцелееш без мен?

 

Не идвам при теб, а идвам до теб.

Не, аз не чувам теб, а слушам за теб.

Не знам как е с теб, не знам и без теб

какво е да имам, да нямам, да искам...

 

Аз искам със теб, не искам без теб.

Аз имам и теб, но ти нямаш мен.

Аз връщам се с теб, но не и при теб.

Не зная за теб, но аз съм добре.

 

Не спя до теб, но спя със теб.

Не искам край теб, а искам със теб.

Не мога без теб, не мога и с теб.

Не трябва ли днес да се влюбиш в мен?

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??