10 dic 2007, 15:17

Не! 

  Poesía » De amor
794 0 8
 

Забравих за теб, но сърцето - НЕ!

Забравих как целуваш, но устните - НЕ!

Забравих как прегръщаш, но тялото - НЕ!

Вече не боли, но има рани и зълзи... има спомени и разбити мечти...

© Диди Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??