Чашата ми с вино не доливай!
Аз докрая всичко си изпивам.
Никога не искам половинки.
Тебе също целия ще имам.
Чашата ми с вино не доливай!
С вино и с любов ще те опия.
Да ме търсиш и да ме откриваш,
омагьосан с моята магия.
Не угасвай, обич закъсняла!
Никога от мен не си отивай!
Няма да те пусна, няма!
Чашата ми с вино не доливай!
Пълна чаша с тебе ще изпивам.
Пих любов и болки, и тревоги.
Чашата ми с вино не доливай!
Не доливай, само пълна пия!
© Роза Василева Todos los derechos reservados