10 oct 2009, 11:26

Не говори 

  Poesía » De amor
555 0 0

Не говори. Аз просто нямам сили.
Не мисля. Не очаквам. Не сънувам.
И дъждовете отдавна са отмили
надеждите за неочакваните срещи...

 

Замълчи! Аз собствените си мисли не чувам.
Не се разбирам... май съм трудна за разбиране...
И все търся... и все тичам за някъде.
намирам нещо трудно за намиране.

 

Не говори! Аз нищо нямам.
Не се страхувам, че ще го загубя.
Лъжа.  Имам себе си!
А тебе имам ли? Не и няма какво да се чудя.

 

Не говори! Не ме разубеждавай!
Тъкмо успях себе си да излъжа.
Не се лутам безпътна. Не ме приютявай.
Защото винаги тръгвам, щом спре дъжда.

 

Не говори. Аз нямам нужда от думи.
Имам нужда от действия. Имам нужда от теб.
Продаваш безсъници и в безсъница ме превърна.
Банален си до болка. И целият си в лед.

© Приказка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??