4 may 2006, 17:01

Не говори,очите ти говорят 

  Poesía
873 0 0
Не говори,
очите ти говорят.
Не ме моли да ти простя.
Аз няма какво да ти прощавам,
съдбата решила е така.
Не говори очите ти говорят,
те разказват приказка една.
Приказка в която бях главна героиня,
но друга е сега.
И мина време,
ти пак при мен дойде.
Аз прошепнах тихо следващите редове.
Не говори в очите ти аз виждам всичко.
Виждам,че боли.
Виждам!
Но ти така пожела.
Ти искаше да бъдеш с нея,
и тя искаше това.
Мене изиграхте и
отдадохте се на страста.
Сега ти съжаляваш,
но всичко свърши,
всичко бе лъжа.
Сега от тук иди си,
при нея се върни.
И не говори в очите ти аз виждам всичко.
Една сълза в очите ми блести,
но не от болка,
а от радост,
че сега ти страдаш както страдах аз преди,
когато прочетох ти в очите,
че друга ще ни раздели.

© Карина Кирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??