10 may 2009, 9:41

Не искам 

  Poesía
517 0 0

НЕ ИСКАМ

 

 

Навън е тиха лятна вечер,

а под звездите стоя си аз сама,

сама с мечтите.

В небето се заглеждам и търся,

търся твоята звезда.

 

Дали и ти си сам в нощта,

дали загледан в звездите

и ти търсиш моята звезда?!

 

Представяш ли си

как със теб сме двама

на тази лунна светлина?

И валс танцуваме в забрава

под звуците на песента...

 

В косите си аз имам цвете,

закичено от твоите ръце,

очите греят с светлината

на милионите звезди.

 

С целувка устните изгаряш.

Телата в огън див горят

и любим се със тебе до тогава,

докато в прегръдка нежна грабне ни сънят.

 

Не искам тази нощ да свършва.

Не искам моите мечти да разруши.

Не искам в реалността да се завърна,

защото много ще ме заболи!

© Звезделина Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??