12 dic 2012, 19:48

Не искам аз раздяла 

  Poesía
394 0 3

Че кой на младите години

не люби вечерите сини?

И кой тогава да загрява,

че ден след ден си остарява?

 

А те - годините - дойдеха

със кройката на стара дреха...

И как е хубаво за двама,

че пак сме заедно във храма!

 

Да се разделяме не искам -

с надежда палците си стискам.

Със тебе искам да старея

и в твоя поглед да живея.

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??