7 dic 2005, 16:56

Не искам да съм с теб 

  Poesía
773 0 2

Влюбих се в теб преди,
когато привличаше и мъжките погледи дори.
Но ти не си същия сега,
не искам да съм с теб,
искам свобода!
Не ме вълнуваш вече разбери,
в сърцето ми отдавна не си!
И за меме от сега на татък можеп само да мечтаеш,
нямаш право ти да ме желаеш!

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??