25 oct 2008, 11:54

Не искам... Искам 

  Poesía » De amor
680 0 3

Не искам да идва денят,

в който ще си тръгнеш от мен,
не искам да идва моментът,

в който ще трябва да се сбогувам с теб,
не искам да те пусна да си тръгнеш от мен,
не искам след време друга да стои до теб!
Не искам нощите ни да останат

само хубав спомен в миналото,
не искам и снимките наши да разглеждам сама,
не искам образа си тъжен да оглеждам в огледалото,
не искам и вечер в леглото да лягам сама!
Не искам това!
Искам теб! Искам те завинаги!

Искам да те имам, както те имам и сега!

Искам вятърът да забави своя ход,

искам и слънцето да грее вечно за нас,

искам времето да спре,

за да те имам вечно аз,

да те притежавам и да не идва този ден!

© Диана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??