16 ago 2015, 22:21

Не крещи 

  Poesía » De humor
456 2 1

Не крещи, комшиите чуват,

утре пак ще ни раздуват

по седенки из квартала,

че у нас е бил скандала.

 


Не крещи, че пак патрулка

ще извика тази булка,

пак ще отнесеме глоба,

пак ще ми олекне джоба.


Не крещи, нали си знаем,

тук живееме под наем,

ще изгонят ни на дело,

пак ли искаш ти на село?


Не крещи, за Бога, стига,

виждаш ли, ръцете вдигам,

мир да има във квартала

ще ти пусна сериала...


15. 08. 2015 г.

 

 

© Бисер Балтаджиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??