5 jul 2023, 13:35

Не любов 

  Poesía » De amor
181 1 0

НЕ ЛЮБОВ

Какво е да обичаш на инат...
Да знаеш,че те лъже и използва,
и въпреки,че има друга с него,
да го превръщаш в целия си Свят.

 

Готова да си. Винаги удобна...
Да мачкаш своите желания,мечти.
Стараейки се да печелиш битки,
да губиш себе си и важните войни.

 

На празниците да му слагаш чаша,
усмихната,наконтена до празен стол
и да полагаш извън себе си усилия
да не гадаеш,как е с нея той.

 

В очакване да пише или звънне,
когато е свободен или сам,
да са запълнени самотните ти нощи.
...А някой някъде те чака там...

 

© Силва Михалева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??