25 nov 2009, 10:13

Не ме обичай 

  Poesía » Otra
769 0 2

Не ме обичай!

С име съм на чужди устни,

ще ти нося бури и жарко слънце!

Не ме обичай!

Всяка нощ самодива ще събличаш

и в прах ще се превръща после!

Не ме обичай!

Върху мен чужда сладост се разлива

и сърцето ти свирепо ще вгорчава!

Не ме обичай!

Така е трудно да зазидаш

в каменна кутия - неудържима лава!

© Пепп Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??