28 jul 2006, 12:26

Не ми признавай 

  Poesía
916 0 1
Не ми признавай, че обичаш
                         нея вместо мен.
Макар да знам, че ще отричаш,
                        че за мене си роден.

Не ми разказвай - знам прекрасно
                        колко много те боли
и в сърцето има място
                        за любовните лъжи.

Не се отричай - мен обичаш,
                        само ми кажи,
пак при тебе ще дотичам,
                        само с мен бъди.

© Маринела Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??