7 jun 2007, 16:55

Не мислех, че ще се влюбя 

  Poesía
588 0 1
Не мислех, че във тебе ще се влюбя,
но ето случи се това.
Обичам те, а ти не искаш
дори да знаеш за това.

Когато погледа ти срещна,
изгаря в огън моята душа
и плаче силно в мен сърцето:
„Защо така е в любовта?"

Но знам, ще дойде ден, във който
ще ме обичаш ти така,
но знай, че ще е вече късно
и друг ще любя от душа!

© Кристина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Тов е отговора ти на другия ти стих ,,Боли''!
Propuestas
: ??:??