29 ene 2010, 22:23

Не мога...!! 

  Poesía » De amor
571 0 1

Искаш да те обичам такъв, какъвто си?!

Не мога! Защото боли!

Искаш да приемам всичко, което направиш,

дори и да ме оставиш заради приятелите си!

По клубове се правиш, че не ме познаваш, а после ми се извиняваш!

Като пале да ходя след теб и да се правя, че всичко е наред!

С бившата си пред мен да се прегръщаш и гръб да ми обръщаш!

И когато кажа мнението си за нещо, се превръщам в детето смешно!

Нима наистина не ме разбираш или се правиш

и ми се присмиваш?!

Не мога само по твоите правила да играя,

това просто отвътре ме изгаря!

Вечно вината върху мен да пада, защото според теб вина не ти приляга!

Не издържах повече така и сложих край на това!

Сега, когато плача още за теб,

ти живееш си и всичко ти е наред…!!

© Десислава Йотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??