16 oct 2010, 22:22

Не мога 

  Poesía » De amor
783 0 0

Не мога да лъжа красиво! Разбра ли? Не мога…

Само леко залъгвам те с утринна роса.

Не мога да лъжа красиво! Не чу ли…

Гальовни думи не мога да редя…

 

Напред е само мрак – не виждаш ли?

Как да ти кажа, че там е Светлинa? 

Красиво аз не мога да лъжа…

Ето, отпий от отровната роса...

© Михаела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??