18 ago 2006, 15:36

Не мога  

  Poesía
533 0 0
Не мога да те забравя
дори сърцето си да закрия.
Когато луда бях
и за тебе аз мечтах,
ти беше сляп за мен.
Не мога аз да крия
любовта и таз магия.
Животът бе добър със мен
и ме дари със теб,
и какво!?!?!
Ти така и не разбра,
че живота ми не е игра.
Обичам те безкрайно много
и не знам докога да го крия.

© Вики Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??