15 nov 2005, 1:17

Не мога да прощавам 

  Poesía
879 1 0
             Какво ще направиш,
             ако някой ден ме видиш да си тръгвам,
             ще се опиташ ли да ме спреш
             и при тебе да се върна?

             Какво ще направиш,
             ако видиш лъжа в очите ми,
             както ти се ме лъгал -
             ще спреш ли да ме обичаш?

             Как ще се почувстваш,
             ако с теб съм се подиграла
             както ти го правеше -
             ще ме намразиш ли?

             Дали ще нараня сърцето ти,
             ще усетиш ли болка в душата -
             ще можеш ли да ми простиш?
             Аз не мога да прощавам.

© Димитрина Станчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??