13 nov 2013, 23:13

Не можеш без мен 

  Poesía » De amor
548 0 0

Викай, удряй ако искаш, крещи, нощите със мен ти бяха най-горещи.

Блъскай и счупи разбий всичко на прах. Извикай името ми пак.

 

Не можеш без мен това е ясно!

Не отричай! Пак ще ме желаеш.

Не можеш без мен! Целуни ме страстно.

С моето тяло пак ще се запознаеш.

 

Разбий ми сърцето отново, смачкай го както смачка мен.

Ще започнем с теб наново, това ще трае само ден.

 

© Цвета Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??