24 jun 2016, 20:44

Не обещавай! 

  Poesía » De amor, Otra
473 0 0

Не обещавай нещо, което смяташ, че не си сигурен дали ще се случи

Не обещавай сутрешни целувки, ако смяташ да тръгваш преди изгрев

Не обещавай вечерни разходки, ако обичаш да си стоиш вкъщи

Не обещавай сутрешен чай, ако пиеш само кафе

Не обещавай пътуване, ако мислиш, че зависиш от колата

Не обещавай да ме държиш за ръка, ако мислиш, че не вървим в една посока

Не обещавай любов, ако мислиш дори и за секунда, че няма да я дадеш до последната капка

По възможно е да се съглася ако ми кажеш, че никога няма да го направиш!

Обещанията са, за да се спазват..

© Нанси Михайлова Todos los derechos reservados

Най - боли от неизпълнените обещания..те оставят ни надежда, която с времето ни смазва.. Най - болезнените обещания са тези от и към родителите, които вече няма ги..

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??