12 jun 2010, 8:44

Не очаквай да простя 

  Poesía » De amor
674 0 0

Не искам да виждам сълзи в очите ти,

вече не вярвам в тях!

Пробутвай ги на друга!

Не ме моли да простя,

ти разби сърцето ми

и сега не мога да чувствам нищо!

Как очакваш от човек без сърце,

който не може да чувства,

да ти прости?!

© Хриси Цекова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??